Офіційний вебпортал Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області та виконавчого комітету

6 °C

Ви тут: Новини >> Кременчужан навчають готувати традиційні українські страви

Кременчужан навчають готувати традиційні українські страви

Березень 10, 2019

Майстер-клас з приготування традиційної української страви – качаної каші підготували  для кременчужан та гостей міста кафе «Велес»  та Віталіна Натребко - засновник етносадиби «Кучерява хата».

Сьогодні  всі, хто завітав на Кременчуцьку масляну,  можуть не тільки побачити, як робиться  блюдо, які наші предки готували на великі свята, а й спробувати самим «качати кашу».

Віталіна Нетребко говорить, що для приготування качаної каші потрібно стакан пшона, 7-8 яєць, мука і бажання створити кулінарний шедевр

Фотогалерея