Триває процес переносу даних та наповнення нового веб-порталу. Деякі матеріали можуть бути тимчасово або постійно недоступні

Офіційний вебпортал Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області та виконавчого комітету

11 °C

Ви тут: Новини >> Голова Полтавської ОДА відвідав ПрАТ «Кременчукм'ясо»

Голова Полтавської ОДА відвідав ПрАТ «Кременчукм'ясо»

Липень 01, 2020

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов сьогодні перебуває з робочим візитом у Кременчуці. Керівник області разом з міським головою Кременчука Віталієм Малецьким відвідали  одне з найбільших м'ясопереробних виробництв України - ПрАТ «Кременчукм'ясо».

Голова правління ПрАТ «Кременчукм'ясо» Ірина Дроздова провела Олега Синєгубова та Віталія Малецького виробничими цехами,  ознайомила гостей з потужностями підприємства, технологіями переробки м’яса. Ірина Дроздова подякувала очільника області та міського голову за підтримку вітчизняного виробника, а також звернула увагу на необхідності  підтримки на державному рівні вітчизняного агропромислового комплексу. Вона наголосила, що така підтримка дасть можливість підприємствам харчової промисловості України  закуповувати та переробляти вітчизняну сировину, тим самим розвивати вітчизняну промисловість та випускати більш якісну і доступну за ціною продукцію.  

Міський голова Віталій Малецький підкреслив, що ПрАТ «Кременчукм'ясо» одне з найкращих підприємств переробної промисловості не тільки міста, але й держави. Продукція підприємства якісна, смачна і конкурентоспроможна. Торгова марка «Фарро» добре відома як на вітчизняному, так і європейському ринку. Тому саме таким підприємствам необхідно надавати державну підтримку для розвитку.

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов зазначив, що головною  вимогою  до підприємств харчової промисловості, що висувається на державному рівні, є дотримання стандартів якості на всіх етапах виробництва. Із побаченого на підприємстві, можна зробити висновок, що наразі ПрАТ «Кременчукм'ясо» стабільно розвивається. На ньому застосовуються сучасні технології переробки сировини та виробництва готового продукту. Такий підхід до організації виробництва позитивно відображається як  на якості м’ясної продукції, так і на позитивному іміджу   ТМ «Фарро».  Олег Синєгубов зазначив, що ПрАТ «Кременчукм'ясо» є прикладом високого рівня сучасного виробництва.

 

Фотогалерея